check

Kassaverkoop

EventsIT biedt inrichting ter plaatse inclusief kassasysteem, bocaprinter (robuuste ticketprinter), pin terminal, draadloze scanners en instructie aan uw kassamedewerkers/vrijwilligers.

check

GEBRUIKSVRIENDELIJK KASSA SYSTEEM

Het kassasysteem van EventsIT wordt al jarenlang door vrijwilligers gebruikt die kort met het systeem moeten werken. Na een korte instructie kan elke vrijwilliger aan de slag.

check

TOEGANGSCONTROLE

Niks zo belangrijk als een soepel verlopen toegangscontrole. Met behulp van draadloze scanners worden alle tickets snel gescand, zowel geprinte als mobiele tickets.

check

IN EN UITSCANNEN

Wilt u af van de stempels en exit kaartjes dan kunt u er voor kiezen om bezoekers ‘uit te scannen’ als zij de evenementen locatie verlaten. Als organisator heeft u zo altijd inzicht in het aantal aanwezige bezoekers.

check

ONAFHANKELIJK VAN INTERNET

Mocht onverhoopt de internetverbinding op locatie uitvallen of beschikt u niet over een internetverbinding op locatie dan kunt u toch altijd blijven doorverkopen en scannen tijdens het evenement.

Tijdens het evenement zorgt EventsIT voor een professionele kassa oplossing inclusief draadloze scanners en instructie aan uw vrijwilligers of medewerkers.