check

NAADLOZE INTEGRATIE

Integreer de kaartverkoop in uw website en in de huisstijl van uw evenement. Koppel uw kaartverkoop daarnaast met uw communities en bijvoorbeeld uw crm systeem.

check

KAARTSOORTEN EN ACTIES

EventsIT maakt alle gewenste kaartsoorten voor u aan. Denk hierbij aan Early bird tickets, maar ook aan passe-partouts, familietickets, groepskorting (voor verenigingen) en kaarten die beschikbaar zijn via een actiecode.

check

Mobiel

Bezoekers kunnen gemakkelijk en snel kaarten bestellen met hun mobiele telefoon of tablet. Heeft uw evenement een app? Integreer dan de kaartverkoop ook in uw app.

check

INTERNATIONAAL BEREIK

Bereik uw internationale doelgroep door gebruik te maken van de vele internationale betaalmethoden en de verschillende talen in de ticketshop.

check

STABIEL BIJ EXTREME BELASTING

Via het kaartverkoop systeem waar EventsIT mee werkt worden elk jaar miljoenen tickets verkocht aan bezoekers uit meer dan 100 landen.

check

PLACEREN

Zorg dat bezoekers automatisch de, naar uw mening, best beschikbare plaats krijgen toegewezen of laat hen zelf hun plaats uitkiezen.

EventsIT richt de online kaartverkoop volledig in aan de hand van uw wensen en in uw huisstijl. Uiteraard geschikt voor mobiel en internationaal publiek.