check

ONLINE VERKOOP

EventsIT richt de online kaartverkoop volledig in aan de hand van uw wensen en in uw huisstijl. Uiteraard geschikt voor mobiel en internationaal publiek.

check

Verkoop stimuleren

Kaartverkoop via EventsIT gaat verder dan het aanmaken van een online ticketshop. Werk met extra verkoopkanalen en arrangementen.

check

MARKETING & SOCIAL MEDIA

Meet het effect van uw marketing acties en zet nieuwe marketing acties in met behulp van statistieken uit het kaartverkoopsysteem. Uiteraard met behulp van social media.

check

TIJDENS UW EVENEMENT

Tijdens het evenement zorgt EventsIT voor een professionele kassa oplossing inclusief draadloze scanners en instructie aan uw vrijwilligers of medewerkers.

check

UITGEBREIDE SUPPORT

Wij zorgen voor uitgebreide support voorafgaand en tijdens het evenement. Zowel voor uw organisatie als voor uw bezoekers.

check

Speciale gasten

Genodigden en leden kunt u op diverse manieren van een toegangsbewijs voorzien. Werk bijvoorbeeld met luxe drukwerk of ledenpassen.

EventsIT biedt een online en offline kaartverkoopsysteem aan speciaal gericht op (sport)evenementen. Een (sport)evenement is tijdelijk van aard en krijgt maar één kans succesvol te zijn.

EventsIT heeft voor een groot aantal sportevenementen de kaartverkoop verzorgd. Al meer dan 10 sportbonden, waaronder tennisbond, handbalbond, volleybalbond zijn onze vaste klant.

  • Uitstekende support voor uw evenement organisatie en de bezoeker
  • Uitgebreide marketing mogelijkheden
  • Kaartverkoop volledig in uw huisstijl
  • Ruime ervaring met sport evenementen
  • Koppeling met andere systemen
  • Uw kaartverkoop ook op scoorjeticket.nl