Scoor je toegang

EventsIT heeft haar ticketing, accreditatie en registratiediensten gebundeld onder Scoorjetoegang!

Combineren en innoveren

Combineren innoveren

Doordat EventsIT zowel ticketing, accreditatie als registratie biedt kunnen alle mensen, die op uw evenementen terrein toegang krijgen, optimaal worden bediend. Denk bijvoorbeeld aan bezoekers, spelers, organisatoren, vrijwilligers, VIPs.

Op alle type toegangsbewijzen kunnen we een barcode plaatsen die met dezelfde scanners worden gescand. Hierdoor weer u precies hoeveel mensen op uw terrein zijn.

Met onze innovatieprojecten vernieuwen we voortdurend onze toegangssystemen. Samen met evenementen organisatoren kijken we hoe we hun wensen kunnen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan apps om tickets te bestellen, online tegoed opladen om drankjes te betalen, live wedstrijden via internet volgen voor lage kosten.

– Ticketing

toegang

EventsIT biedt een online en offline kaartverkoopsysteem aan speciaal gericht op sportevenementen. Kenmerkend voor de kaartverkoop bij sportevenementen is de behoefte aan een grote diversiteit in kaartsoorten en acties van sponsoren. Het kaartverkoopsysteem van EventsIT springt hier perfect op in en is volledig aan te passen naar uw wensen. Al meer dan 10 sportbonden, waaronder de Tennis Bond, Handbal Bond, Volleybal Bond, Basketbal Bond, zijn onze vaste klant. Met hét scoorjeticket.nl platform voor sporttickets ondersteunen we de verkoop van tickets voor sportevenementen optimaal.

  • Online verkoop
  • Kassaverkoop
  • Social media

– Accreditatie

Accreditatie

Accreditatiemanager (ACM) van EventsIT is een veilig accreditatiesysteem waarmee eenvoudig de toegang tot uw evenement in goede banen wordt geleid. De indeling van categorieën en zones bepaalt waar personeel, vrijwilligers en media wel en niet mogen komen. Aan de hand van de wensen van onze klanten blijft EventsIT ACM ook doorontwikkelen. Uitgebreid geteste versies zetten wij in bij uw evenementen.Graag bieden wij u naast ACM onze expertise aan voor o.a. het inrichten van uw accreditatiecentrum inclusief computers, printers, webcams, lanyards, en lamineermachines.

  • Accreditatiepassen
  • Speciale categorieën

– Registratie

Registratie

Met ons registratiesysteem kunt u het uitnodiging proces snel opstarten. Via een online formulier kunnen uw bezoekers zich eenvoudig aanmelden. Het formulier is helemaal zelf in te richten. Dit formulier kunt u op uw eigen website plaatsen of u kunt met het systeem een mini website hiervoor inrichten. U kunt ook betalingen hieraan koppelen. Via de achterkant kunt u de aanmeldingen beheren.

  • Bezoekersdatabase
  • Betalingen behouden