handbalbond

Handbalbond NHV:

“‘Klantgerichtheid gaat verder dan motieven van eigenbelang. Het betekent investeren in een relatie ook als er niet direct aanleiding toe is en dat vergroot de binding en het vertrouwen in elkaar. EventsIT is in mijn ogen een uitermate klantgerichte organisatie, die snapt waar mijn uitdagingen liggen en die ook beter dan verwacht weet op te lossen.”

tig sports

Tig Sports (oa. EK Atletiek, WK Beachvolleybal, WK Shorttrack, KLM Open):

“Ze denken echt met mij mee en daardoor ben ik erg tevreden over de samenwerking omdat zij mij veel werk en kopzorgen uit handen nemen. Ik ben blij met ze!”

gonlazo

Golazo  (oa. FBK Games):

“EventsIT heeft de ticketing voor de FBK Games voor ons verzorgd. We zijn erg tevreden over de uitstekende service en de prettige samenwerking. En zullen hen zeker aanbevelen voor andere evenementen.”

sport vibes

Sportvibes United (oa. World Grand Prix Volleybal)

“EventsIT is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn bereikbaar, behulpzaam, zitten kort op de bal, denken mee en zijn intrinsiek betrokken bij het succes van hun opdrachtgever. Sterk punt is het persoonlijk contact en de pro activiteit op het onderhouden van de contacten, ook als er even geen evenementen spelen”

TEAN International Tennis Tournament

“De mensen bij EventsIT zijn prettig om mee te werken en te communiceren. Het produkt werkt en da’s fijn. Goede samenwerking en prima partner voor de ticketing van ons evenement!”

KISPORT (o.a. WK Taekwondo)

“Prettig, afspraken nakomend, meedenkend en niet alleen op geld uit zijn maar meer op lange relatie en meer leuke events samen. EventsIT is de partner voor kaartjes en raad ik iedereen aan!”