Els van de Kar
Els van de Kar

Managing director

Eigenaar en directeur van EventsIT. Werkt al 20 jaar als ondernemer, adviseur, onderzoeker en docent in het vakgebied van diensten innovatie, evenementen en ICT.

Patrick van Sevenbergen
Patrick van Sevenbergen

Marketing manager

Is verantwoordelijk voor de marketing en stuurt de ticketing en accreditatiedienst aan. Een sportliefhebber en actief waterpolo speler.

Peter Rood
Peter Rood

Business ontwikkeling

Sinds najaar 2014 bij EventsIT aan de slag met het ontwikkelen van de diensten en de business. In zijn vrije tijd een enthousiast handbal coach.

Tiffany Ras
Tiffany Ras

Ticketing medewerker

Studeerde cum laude af aan de International Event Management Studies na haar stage bij EventsIT. Ze studeert nu aan de HRO en combineert dit met werkzaamheden voor EventsIT.

Kelly van Harmelen
Kelly van Harmelen

Ticketing medewerker

Kelly is onze voormalige marketing stagiaire van de opleiding Sportmarketing & Management. Ze is nu onze nieuwe ticketing medewerker.

Kimberley Verhage
Kimberley Verhage

Webmaster

Is een oud-stagiaire bij EventsIT. Zij is afgestudeerd van communication en multimedia design aan de Hogeschool Rotterdam. Verantwoordelijk voor de website.

Rodney Smith
Rodney Smith

Ticketing medewerker en fotograaf

Rodney is een  voormalig stagiaire die nu verschillende werkzaamheden uitvoert voor EventsIT.

Wouter Naloop
Wouter Naloop

ICT medewerker

Wouter is ICT student en werkt parttime bij EventsIT met diverse IT activiteiten. Wouter werkt zowel op kantoor als bij evenementen.

Rob Venema
Rob Venema

Adviseur

Is mede oprichter van EventsIT. Tegenwoordig is hij actief met zijn bedrijf CastelloServe in het onderwijs. Hij is nog als adviseur bij EventIT betrokken.

Esmee Verschoore
Esmee Verschoore

Ticketing medewerker

Esmee studeert Sportmarketing en Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Voor EventsIT heeft zij onder andere een social media strategie opgezet. Ze helpt nu mee als ticketing medewerker, in haar vrije tijd is ze fanatiek korfbalster.  
Mitchell Tolhuisen

Ticketing medewerker

Doet de opleiding CE: Sportmarketing & Management in Rotterdam. Is tijdens deze stage voornamelijk bezig met de marketing communicatie van EventsIT. Ook is Mitchell naast zijn stage een groot voetballiefehbber.
Tijn van Dam
Tijn van Dam

Support medewerker

Tijn studeert Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij werkt parttime bij EventsIT mee aan verschillende projecten.  
Janice Rahimbaks
Janice Rahimbaks

Stagiair

Janice studeert Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Zij werkt als support medeweker bij EventsIT. In haar vrije tijd is ze fanatiek bezig in de sportschool.  
Risha Nidda - EventsIT
Risha Niddha

Stagiair

Risha zit in haar laatste jaar Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Zij werkt als support medewerker bij EventsIT en helpt met filmen voor de livestream bij Rotterdam Basketbal.  
Ricardo Rohde - EventsIT
Ricardo Rohde

Stagiair

Ricardo studeert CE: Sportmarketing & Management aan de hogeschool in Rotterdam. Nu is hij bezig met afstuderen bij EventsIT en doet een onderzoek gericht op de marketing. Zijn passies in de sport liggen bij voetbal en snowboarden.  

Vacatures

EventsIT is altijd geïnteresseerd in zelfstandige werkende projectmanagers met ervaring met ICT en evenementen die op tijdelijke basis voor ons willen werken.