check

Bezoekers en sponsoren

Door meer beleving voor uw bezoekers te creëren wordt uw event interessanter voor sponsoren. Ook kunt u hen meer exposure mogelijkheden bieden zoals filmpjes inmixen bij live uitzendingen, in mobiele site logo’s opnemen, kortingen/acties met uitingen van sponsor via social media.

check

Live zonder zorgen

EventsIT kan uw zorgen voor live webcasting uit handen nemen en zowel de webcast zelf als de registraties en de gehele organisatie hieromheen verzorgen. EventsIT stemt de kwaliteit, de camera inzet, het uitzendformat etcetera met u af.

check

Paperless Events

Zonder papier kunnen organisatoren van (grote) sportevenementen slim en snel informatie leveren over de wedstrijden via diverse media. Hoe? wij adviseren u.

check

Mobile

U informeert uw bezoekers eenvoudig via hun eigen mobiele telefoon over het programma, de locatie en uitslagen van wedstrijden, kortom alle informatie die up-to-date moet zijn. EventsIT denkt met u mee over het inzetten van het systeem dat voor uw evenement het meest geschikt is.

check

Innovatie

Ontwikkelingen in de ICT bieden veel mogelijkheden voor innovaties in de event markt. EventsIT houdt zich hier actief mee bezig. Wij participeren in diverse innovatieprojecten met onze applicatie leveranciers over toegang-, betaal- en planningsystemen.

check

Social media

Betaalde advertenties en bestaande promotiekanalen voldoen niet meer. Mensen geloven veel eerder vrienden en bekenden dan advertenties. Maar wat betekent dat voor uw event? Wat moet u doen om meer tickets te verkopen, uw evenement te promoten en ‘buzz’ te vergroten?

Een (sport)evenement heeft een uniek karakter en aparte dynamiek, ook in de aanloop ervan. Bestaande communicatie en marketing benaderingen zijn te algemeen. Met onze event strategie verminderen uw marketingkosten, vergroot u het aantal bezoekers en heeft u een duidelijk kader waardoor u niet veel tijd kwijt bent aan de inzet van social media. Kortom, u kunt gebruik maken van een bundeling van ruime expertise en ervaring met sportevenementen, ICT en social media.

Concreet kunt u denken aan wedstrijdinformatie en uitslagen altijd en overal beschikbaar. Ook via video producties met uitzendingen via internet, op tv schermen en mobiel; zowel live stream en on-demand. Ook kunt u ambassadeurs binden via leden van sportbonden en verenigingen. U kunt hiervoor mailings, info op locaties, websites, Twitter, Facebook, Linked In, community building en QR-codes inzetten.

Via gebruikersonderzoek, met behulp van bijvoorbeeld mobiel stemmen of enquêtes, kunt u voortdurende de beleving toetsen bij uw bezoekers.

  • Bezoekers optimaal geïnformeerd
  • Meer sponsormogelijkheden = Meer inkomsten
  • Live zonder zorgen
  • Uw visitekaartje op vele platforms