check

Uw visitekaartje

De accreditatiebadge is een belangrijk visitekaartje van uw evenement. Het ontwerp wordt daarom aangepast aan de huisstijl van uw evenement. Ook kunnen de sponsors worden vermeld op de badge.

check

Eenvoud in gebruik

Meestal is er heel weinig tijd voor opleiding & training. Het systeem is daarom uitvoering door getest op gebruiksgemak.

check

Robuust platform

Tijdens het event is er geen tijd voor herstelwerkzaamheden. Ook heeft u met pieken in gebruik te maken.

check

Bereikbaarheid applicatie

De applicatie is webbased en is daardoor overal realtime bereikbaar. Dit is ook nodig voor internationale pers en deelnemers bij EKs en WKs. En zo heeft u ook nooit verouderde informatie op het evenement.

check

Licentiemodel

Met ons licentiemodel kunt u zowel het accreditatiesysteem eenmalig tijdens een event inzetten of een doorlopend jaarabonnement nemen.

check

Barcodes

Om goed bij te kunnen houden wie wat heeft gekregen is het systeem ook een uitgifte systeem, bijvoorbeeld voor medewerkerskleding en eten/drinken. Hiervoor wordt een barcode op de accreditatiepassen geprint.

Met ons accreditatiesysteem kunt u eenvoudig en veilig de toegang tot uw evenement in goede banen leiden. De indeling van categorie├źn en zones bepaalt waar personeel, vrijwilligers en media wel en niet mogen komen.

Wij nemen samen met u de functies, zones en badgeontwerp door en helpen u bij de eerste inrichting. Vervolgens kunt u hier zelf mee aan de slag.

Ook bieden wij u onze expertise aan voor het managen van het accreditatie proces en het inrichten van uw accreditatiecentrum inclusief computers, printers, webcams, lanyards, en lamineermachines.

  • Uw visitekaartje: Huisstijl standaard op de badge
  • Direct inzetbaar: Binnen 24 uur operationeel
  • Eenvoudig in gebruik: Weinig training nodig
  • Web based: overal en op elk moment toegankelijk
  • Ervaring: Resultaat van jarenlange operatie
  • Betaalbaar: Kosten in balans met uw evenementen