Nieuwsbrief 21: EventsIT

14 augustus 2018

Beste relatie,

De zomer is in volle gang en EventsIT is actief bij mooie sportevenementen. In deze nieuwsbrief lichten we een aantal evenementen uit aan de hand van gepubliceerde artikelen.

EventsIT is in april 2018 onderdeel geworden van cm.com. Hiermee is het totaalpakket aan toegangsdiensten voor sportevenementen verder uitgebreid en zijn er vele nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor ieder evenement!


 

CHIO

Van 21 t/m 24 juni vond de zeventigste editie van CHIO, Concours Hippique International Officiel, plaats in Rotterdam. Het CHIO is het grootste outdoor paardensportevenement in Nederland.
Lees verder >


HonkbalweekHaarlem stond van 13 t/m 22 juli weer in het teken van de Honkbalweek. Het toernooi van deze populaire balsport vindt één keer per twee jaar plaats in de zomer. Het internationale programma werd ingevuld door teams uit Europa, Azië en Amerika. EventsIT was erbij als business partner en als leverancier van de kaartverkoop en de accreditatie dienst.


EK BeachvolleybalTopsport midden in grote steden: het EK Beachvolleybal 2018 vindt van 15 t/m 22 juli plaats in Nederland. Vier Nederlandse stadscentra (Den Haag, Apeldoorn, Utrecht en Rotterdam) worden het decor van dit internationale toernooi.
Lees verder >

Volvo Ocean RaceHonderdduizenden toeschouwers zijn afgekomen op de festiviteiten van de Volvo Ocean Race Finish 2017/2018. De 13e editie van deze internationale zeilwedstrijd was in oktober met zeven boten van start gegaan in Alicante.
Lees verder >

Komende projectenEventsIT (part of CM.com) levert de ticketverkoop- en het toegangssysteem in september voor onder andere de KLM Open en de Swimming World Cup. Nieuwsupdates over evenementen zullen gepubliceerd worden op de website, Facebook en Twitter.


OntwikkelingenPer 1 april 2018 is EventsIT deel van de CM.com groep. EventsIT en CM.com hebben tot deze stap besloten om samen voorop te lopen met een totaal pakket aan toegangsdiensten voor sportevenementen.
Lees verder >

Tot ziens bij één van onze evenementen!

d99fd2c8-49d4-42e4-8be8-3dc630ae5ac9.jpg

Sportieve groet van het EventsIT team