EventsIT nieuwsbrief 17
Nieuwsbrief 17: EventsIT
 

22 november 2016

Beste relatie,

Graag informeren wij u met deze halfjaarlijkse nieuwsbrief over de ontwikkelingen bij EventsIT. De zomer van 2016 met de Olympische Spelen in Rio is al weer enige tijd achter de rug en we zagen daar veel mooie Nederlandse successen. Veel van deze succesvolle sporters en teams zien we nu in Nederland. Lees hierover meer in deze nieuwsbrief.
 


Een paar maanden na de Olympische Spelen ...

Als EventsIT zien we veel Olympische sporters terug bij de evenementen in Nederland. Volleybal, Handbal, Badminton, Boksen, Tafeltennis, Tennis, Atletiek en Paardensport zijn goede voorbeelden van sporten waarvoor we vaak de ticketing verzorgen.

De Nederlandse Volleybal- en Handbal dames bijvoorbeeld presteren goed en trekken al jaren volle zalen. Met veel plezier zetten we onze ticketing hiervoor in. De handballers hebben we in juli en begin oktober kunnen zien in mooie vierlanden toernooien. De volleybal dames hebben tegen Zuid-Korea gespeeld in Rotterdam en Apeldoorn. En binnenkort ook de heren!? Met veel plezier hebben we met de Nevobo een drie-jarig contract getekend voor ticketing en voor zowel de dames als de heren gaan we de ticketing vanaf januari in een mooi nieuw jasje steken.

Grote EK’s en WK’s: tijdens het EK Atletiek afgelopen zomer hebben meer dan 120.000 bezoekers uit meer dan 30 verschillende landen hun kaartje gekocht via ons ticketing systeem. Veel Nederlandsrs zagen Dafne Schippers naar goud snellen in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam. Met het EK Atletiek hebben we inmiddels voor meer dan 10 grote EK’s en WK’s de kaartverkoop verzorgd! We gaan hier graag mee door. Op de planning staan al de EK Allround & Sprint schaatsen in Thialf Heerenveen in januari 2017 en de WK Shorttrack in Ahoy Rotterdam in maart 2017.

 


Ontwikkelingen

We zijn druk in de weer met het winterseizoen met onder andere tennis, korfbal en schaatsen sportevenementen. Ook werken we aan onze zichtbaarheid binnen de evenementen brache. Zo staan we bijvoorbeeld binnenkort op de Sportvakbeurs.

Kom langs op de Sportvakbeurs: op 30 november a.s. staan we als partner van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond op de Sportvakbeurs in Gorinchem. Sinds afgelopen seizoen zijn wij de toegangsspecialist voor de evenementen van het KNKV. Zo zorgen we dat het publiek een toegangsbewijs kan kopen voor de Korfbal evenementen in het Topsportcentrum in Rotterdam, Ziggo Dome Amsterdam en waren we bij de EK Korfbal in Dordrecht. Voor de KNKV zorgen we er tevens voor dat zij haar andere doelgroepen kan uitnodigen voor haar evenementen door inzet van onze registratiedienst. Dit jaar voegen we daar graag onze accreditatiedienst aan toe, zodat alle wensen op het gebied van toegang zijn vervuld.

Uw event, uw website, uw bezoekers, uw sponsors, en uw kaartverkoop: een ticketshop moet een verlengde zijn van uw website en eventueel ook uw Facebook pagina. Door uw ticketshop volledig af te stemmen op de huisstijl van uw evenement verkoopt u de meeste kaarten. lees meer >>

 

* Op de borrel in september met onze medewerkers van afgelopen zomer.

Organisatie

Ook dit half jaar hebben we weer zeer gewaarde stagiairs. Thomas is student Marketing & Communicatie aan het Albeda College. Esmee en Mitchell zijn derdejaars studenten Sport en Marketing aan Hogeschool Rotterdam. U gaat hen vast tegenkomen op onze evenementen.

En wellicht heeft u opgemerkt dat de berichten op onze EventsIT Facebook en Twitter en onze Scoorjeticket Facebook en Twitter toenemen. Onze stagiairs hebben hier een boost aan gegeven waardoor ook ons aantal volgers stijgt. Tevens kunt u ons laatste filmpje zien op ons Youtube kanaal. Er gaan er meer volgen.

 

Wij houden u op de hoogte!

Sportieve groet van het EventsIT team; Els, Patrick, Peter, Ingrid, Tiffany, Kimberley, Rodney, Kelly en onze stagiaires Thomas, Esmee en Mitchell.