als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 16  
10 mei 2016  
     

Beste relatie,

Graag informeren wij u met deze halfjaarlijkse nieuwsbrief over de ontwikkelingen bij EventsIT. Onze toegangsdiensten Ticketing en Registratie maken een mooie groei door. De diensten worden uitgebreider en steeds meer evenementen organisatoren weten ons te vinden. Onze organisatie groeit mee. Lees hierover in deze editie!

     
     
     
 

Projecten

Korfbal Finale: Op 16 april jl. bracht een bomvol Ziggo Dome duizenden korfbal fans in extase. Via deze link ziet u de sfeercompilatie van de Korfbalbond. Met inzet van zowel ons ticketing- als registratiesysteem hebben we de bezoekers, genodigden en verenigingen maximaal ondersteund bij het bestellen van de genummerde stoelen. Het was een waar feest.

EK Atletiek: De EK Atletiek Amsterdam 2016 komt steeds dichterbij. Reeds een jaar geleden zijn we begonnen met de verkoop van passe-partouts en nu zijn ook de laatste sessiekaarten in de verkoop. Door de inzet van onze nieuwe Donatiemodule krijgen bezoekers tijdens het bestellen tevens de keuze of zij aan de Johan Cruyff Foundation willen doneren. Een mooie manier om een goed doel extra onder de aandacht te brengen. lees meer ...

Honbalweek Haarlem: In juli is ook de Honkbalweek Haarlem en hiervoor verzorgen we de ticketing en accreditatie. Een 2-jaarlijks evenement met een fijne sfeer waarvan we al een voorproefje hebben gehad bij een gezellig sponsor diner met de Honkbalweek ambassadeur Mart Smeets. Het belooft weer een mooie editie te worden.

 
     
     
 

Ontwikkelingen

Ticketing ontwikkelingen: inzet marketing kennis en call center. Big data is natuurlijk een hype, maar door het inzetten van database marketing helpen we evenement organisatoren om van bezoekers terugkerende bezoekers te maken. Door segmentatie kunnen we loyale bezoekers bijvoorbeeld belonen met acties. lees meer ...

Registratie tool met betaalmodule: afgelopen maanden hebben we onze registratie dienst Scoorjetoegang uitgebreid met een betaalmodule. Dit hebben we ingezet voor Hornbach Tuinadvies en de Hornbach Voetbaltalentdagen.

Live video uitzendingen: voor verenigingen hebben we een formule gevonden om op een betaalbare manier wedstrijden live uit te zenden. Met goede kwaliteit en zeer tevreden kijkers! Voor Rotterdam Basketbal hebben we dit hele seizoen de uitzendingen verzorgd en het aantal kijkers groeit gestaag. U vindt de opnames op ons EventsIT YouTube kanaal.

ICT projectmanagement is onze oudste dienst, maar het blijft een voortdurende uitdaging om de ICT zo kosten efficiŽnt mogelijk te regelen voor event organisatoren. Nauwgezet volgen wij marktontwikkelingen en innovaties. Twee grote WKís aan het eind van deze zomer, het WK Lifesaving in Eindhoven/Noordwijk aan zee en het WK Roeien in Rotterdam, zijn we op dit moment aan het inrichten.

 
     
     
 

Organisatie

Per 1 april jl. is Ingrid van Goch gestart als support manager. Door onze gestaag groeiende ticketing business hebben we ook een groeiend aantal vragen van klanten en bezoekers. Ingrid gaat dit in goede banen leiden. U zult haar dus vast aan de telefoon krijgen.

Daarnaast werken onze oud-stagiair Kelly en onze nieuwe stagiaires een aantal dagen per week op onze support afdeling. Onze nieuwe stagiaires zijn Roshiva, Mark en Thomas. Roshiva Haakmat is studente Office Management aan de Hogeschool Rotterdam. Mark van Opstal is student commerciŽle economie aan de Hogeschool Rotterdam. Thomas Noteboom is student Marketing & Communicatie aan het Albeda College. U gaat hen vast tegenkomen op onze evenementen.

 
     
     
 

Wij houden u op de hoogte!

Sportieve groet van het EventsIT team,
Els, Patrick, Peter, Ingrid, Tiffany, Kimberley, Rodney, Wouter, Simone, Arno, en onze nieuwe stagiaires Roshiva, Mark en Thomas.