als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 14  
17 juli 2015  
     

Beste relatie,

Hierbij mailen we u een korte nieuwsupdate over onze activiteiten tijdens het WK Beachvolleybal. Na de zomer informeren we u weer over al onze events.

Voor nu wensen wij u een fijne zomer! Het EventsIT team.

     
     
     
 

Het WK Beachvolleybal zette Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag en Rotterdam in het zonnetje!

Van 26 juni tot en met 2 juli leerde Nederland beachvolleybal kennen op 4 bruisende locaties; de Dam in Amsterdam, het Marktplein in Apeldoorn, de Hofvijver in Den Haag en voor het StoomSchip Rotterdam. Deze laatste locatie is in 5 minuten met de watertaxi vanaf ons eigen kantoor bereikbaar en daar hielden we ook op 29 juni een geslaagde VIP-borrel waarbij we keken naar de wedstrijd waarin Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer hun wereldtitel verdedigden.

De apotheose van het WK Beachvolleybal waren de halve finales en volledig uitverkochte finales op 4 en 5 juli in Den Haag.

Met veel trots leverde EventsIT voor sportmarketingbureau TIG Sports en de Nederlandse Volleybalbond Nevobo alle diensten rondom toegang:

  • De on-/offline kaartverkoop voor de 110.000 bezoekers; vele dagen uitverkochte stadia zorgden voor een goede sfeer en mooie plaatjes;
  • Het accreditatiesysteem voor de 192 atleten, 22 internationale scheidsrechters, de 300+ vrijwilligers en meer dan 250 journalisten van over de hele wereld;
  • Het registratiesysteem voor de partners om hun 3000 genodigden uit te nodigen voor de verschillende dagen en van kaarten te voorzien;
Een prettige samenwerking met TIG Sports op 4 unieke locaties die we doorzetten naar het EK Atletiek volgend jaar in de eveneens unieke locatie: het Olympisch stadion van Amsterdam.

 
     
     
 

Wij houden u op de hoogte!

Sportieve groet van het EventsIT team,
Els, Patrick, Peter, Tiffany, Kimberley, Wouter, Arno, Rodney en onze nieuwe stagiair Rainier.