als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 11  
26 juni 2014  
     

Beste relatie,

Afgelopen winter zijn we druk bezig geweest met de ontwikkelingen van onze toegangssystemen. Ons ticketing systeem is gemigreerd naar de nieuwste versie, het accreditatiesysteem is uitgebreid met nieuwe features, en we hebben voor registraties een mooie overzichtelijke tool in gebruik genomen. Ondertussen hebben we natuurlijk de evenementen van alle support voorzien en ons voorbereid op het drukke zomerseizoen. Hieronder leest u er meer over. En voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Het EventsIT team

     
     
     
  Scoorjetoegang ontwikkelingen

We hebben onze ticketing, accreditatie en registratiediensten gebundeld onder Scoorjetoegang!

Ticketing: met hét Scoorjeticket platform voor sporttickets zijn wij er vanuit EventsIT klaar voor om de bonden en verenigingen nog meer te gaan ondersteunen en een positieve boost te kunnen geven aan de verkoop van tickets voor de sportevenementen! Afgelopen maanden hebben we ook via dit platform de tickets verkocht van diverse bonden: KNLTB (tennis), NHV (handbal), NBB (basketbal), NEVOBO (volleybal), NTTB (tafeltennis), KNCB (cricket), Badminton Nederland, Boks Bond, en diverse topsportverenigingen.

Accreditatie: Ons accreditatiesysteem zijn we voortdurend aan het doorontwikkelen met onze applicatie ontwikkelaar Group101. Dit jaar zorgen we voor mooie accreditatiepassen en een soepel lopend proces bij het WK Hockey in Den Haag, CHIO in Rotterdam, EK Jeugd Zwemmen in Dordrecht, Haarlemse Honkbalweek, en het WK Softbal.

Registratie: Met ons registratiesysteem kunt u het uitnodiging proces snel opstarten. Via een online formulier kunnen uw bezoekers zich eenvoudig aanmelden. Het formulier is helemaal zelf in te richten en op uw eigen website te plaatsen. Of u kunt met het systeem een mini website hiervoor inrichten waaraan ook betalingen gekoppeld kunnen worden. Via de achterkant kunt u de aanmeldingen beheren. U kunt zien wie welke gegevens heeft ingevoerd en hier een export van maken. U kunt werken met verschillende groepen en naar deze groepen verschillende mailings per email of brief versturen. De eerste versie is in overleg met Rotterdam Topsport opgezet en wordt aan de hand van de gebruikerservaringen verder geoptimaliseerd.

De aanmeldingen in het registratiesysteem kunt u vervolgens in het ticketing of accreditatie systeem importeren.

 
     
     
  Zomer 2014

Ook dit jaar trappen we het zomerseizoen af met het CHIO eind juni en eindigen we het seizoen met de Davis Cup in september.

  • Bij het Concours Hippique International Officel – CHIO Rotterdam – hebben we ook dit jaar weer zowel de kaartverkoop, accreditatie als de ICT werkzaamheden voor onze rekening genomen. Sinds de editie van het CHIO in 2013 maken wij ook deel uit van de Supplier Society waar we ook dit jaar weer een aantal van onze zakenrelaties hebben uitgenodigd.
  • Voor de Volleybal Bond zullen we ons deze zomer bezig houden met de World League Nederland tegen Tsjechië en begin augustus de World Grand Prix in Doetinchem.
  • Ook deze zomer hebben we weer een aantal mooie zwemevenementen zoals de Arena European Junior Swimming Championships van 9 t/m 13 juli in Dordrecht en de IPC Swimming European Championships van 4 t/m 10 augustus in Eindhoven.
  • We zullen veel in Haarlem zijn: van 11 tot en met 20 juli zal het Pim Mulier stadion weer volledig in het teken staan van de Haarlemse Honkbalweek en we zijn erbij om de acceditatie en ticketing te verzorgen. En tevens in Haarlem is van 15 tot en met 24 augustus de WK Softbal dames!
  • Ook noemen wij nog graag de evenementen AEGON COPA in Amsterdam, de Yonex Dutch Open, en het wieler criterium de Acht van de Chaam.
  • In september sluiten wij het seizoen af met de Davis Cup Nederland – Kroatië in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Kortom, het zomerseizoen 2014 is gestart en we zijn er klaar voor om van alle evenementen een succes te maken.

 
     
     
  Tot slot

Als ECABO leerbedrijf werken we voortdurend met twee stagiaires. Deze zomer studeert Peggy Verdel af aan de Hogeschool Rotterdam. Zij onderzoekt de ICT wensen bij sportevenementen. Wellicht heeft zij u ook hierover geïnterviewd. Vanuit EventsIT gebruiken we de resultaten om onze dienstverlening nog beter op uw wensen af te stemmen. Vast tipje van de sluier: uitbreiding online ticketing met diverse koppelingen, WIFI netwerken, live video uitzendingen en mobiele apps worden genoemd!

Wij houden u op de hoogte!

Sportieve groet van het EventsIT team,
Els, Patrick, Arno, Jeroen, Tiffany, Rob, Peggy, Jasper, Edwin, Rodney, Hester, Kimberley, Wouter en Jolanda.

Like EventsIT nu ook op Facebook!
Volg ons op Twitter! http://twitter.com/eventsit
Voor meer informatie belt u met EventsIT: 010 - 2449624 of mail ons op info@eventsit.nl.
web: www.eventsit.nl