als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 10  
4 november 2013  
 

Beste relatie,

Na een zeer drukke zomer 2013 informeren we u vol trots graag over de evenementen waar we onze diensten hebben geleverd. 2013 is het jaar waarin EventsIT 5 jaar bestaat en dit gaan we voor het einde van het jaar nog vieren! Ook geven wij u vast een doorkijkje in de plannen voor 2014, een jaar waarin we u weer graag van dienst zijn. U kunt natuurlijk contact met ons opnemen als u in één van onze diensten bent geďnteresseerd.

Het EventsIT team

 
     
     
  De zomer van 2013…

Vanaf het CHIO Rotterdam eind juni tot en met de Davis Cup eind september hebben we non-stop met veel plezier op vele sport evenementen acte de presence gegeven.

  • Bij het Concours Hippique International Officiel - CHIO Rotterdam – hebben we zowel de kaartverkoop, accreditatie en ICT verzorgd. Daarnaast maken we sinds de editie van 2013 deel uit van de Supplier Society waardoor we een aantal relaties konden uitnodigen in de VIP Box.
  • Een zeer bijzonder evenement was het European Youth Olympic Festival – EYOF - 2013 in Utrecht. Al sinds 2011 waren we bezig met de inventarisatie van de ICT voorzieningen en tijdens de zomer hebben we de gehele ICT gecoördineerd en het accreditatiesysteem geleverd. Meer hierover leest u op EventsIT maakt digital EYOF mogelijk.
  • In Eindhoven hebben we de wireless internet voorzieningen en het accreditatiesysteem geleverd voor de FINA World Swim Cup en de Masters Swimming. Twee grote evenementen waar we met een heel team aanwezig waren. Dit konden we mooi combineren met het EK Boulderen dat tegelijk in Eindhoven plaats vond en waarvoor we de ticketing en de wireless internet voorzieningen hebben geregeld.
  • Ook noemen we nog graag de evenementen AEGON Copa in Amsterdam; het World Port Tournament in Rotterdam; het badminton evenement de Yonex Dutch Open; de wieler criteriums: Acht van Chaam en Draai van de Kaai in Brabant; en in het Topsportcentrum Rotterdam het EK Boksen Jeugd, de Volleybal World league en het World Snooker evenement.
  • Eind september sloten we af met de Davis Cup Nederland-Oostenrijk in Groningen en het muziekevent Events4life in Geleen. Dit laatste was voor ons sportfanaten een vreemde eend in de bijt maar erg leuk om te doen.
 
     
     
  Ticketing ontwikkelingen

In de vorige nieuwsbrief schreven wij over ons Ticketing aanbod, speciaal voor sportbonden en -verenigingen. De tickets die online worden verkocht via ons Ticketing systeem hebben we bij elkaar gezet op de website www.scoorjeticket.nl.

Scoorjeticket.nl is een mooi extra verkoopkanaal van waaruit we ook regelmatig een nieuwsbrief verzenden naar mensen die hebben aangegeven dat zij op de hoogte gehouden willen worden van sport evenementen. Daarnaast biedt het weer extra mogelijkheden om leuke acties op te zetten, los van de reguliere verkoop. Inmiddels zijn wij een lange termijn samenwerking aangegaan met zes sportbonden (volleybal, tennis, handbal, basketbal, cricket, badminton) en de topsportverenigingen die in het Topsportcentrum Rotterdam hun wedstrijden spelen. Dit breiden we graag uit! Zo wordt scoorjeticket.nl steeds completer voor de sportliefhebbers.

 
     
     
  Sponsoring

In de sportwereld is sponsoring belangrijk voor het voortbestaan van verenigingen en evenementen. Vanuit EventsIT hebben we als filosofie dat we goede dienstverlening leveren waarvoor we een redelijke vergoeding vragen. Onze eigen business gaan we niet sponsoren om ons eigen bestaan niet in gevaar te brengen. Wel steunen we soms evenementen en verenigingen als het een goede besteding van ons marketing budget is én als we het leuk vinden. Zo zijn we al jaren business partner van Rotterdam Topsport, zijn we dit jaar lid geworden van de Supplier Society van het CHIO Rotterdam en hebben we de lanyards voor de Masters Zwemmen meegefinancierd waardoor ons logo hierop staat. Onze laatste actie was het financieren van de kleding van het eerste onder 18-jaar team van Rotterdam Basketbal. Zoals u ziet loopt het team er nu mooi bij!

 
     
     
  Voorbereidingen voor 2014

Voor 2014 hebben we inmiddels de ticketing voor het WK Softbal 2014 en het CHIO 2014 opgestart.

Verder zijn we voortdurend onze diensten verder aan het ontwikkelen. Zo zijn we onze ambitie om het totale informatiemanagement te verzorgen aan het invullen door reseller te worden van Google Apps. Hiermee kan iedere evenementen organisator zijn documenten goed ordenen, makkelijk mailen en communiceren en alles op iedere tijdstip en van iedere locatie. Verder gaan we door met onze Paperless Events innovaties door een overzichtelijk dashboard te maken met alle belangrijke kengetallen voor evenementen organisatoren.

Ook investeren we voortdurend in de diensten die wij samen met onze partners aanbieden zoals Live Streaming, Cashless Events, Mobiele Apps en Social Media diensten. Neemt u gerust contact op als u meer informatie hierover wilt hebben.

 
     
     
  Overig nieuws

Graag maken wij van deze nieuwsbrief gebruik om onze nieuwe stagiair Rodney Smith voor te stellen. Rodney Is een 2e jaars marketing en communicatie MBO Student aan het Albeda College te Rotterdam. Rodney doet de telefoon en mail support voor onze ticketing dienst en assisteert bij evenementen. Onze vorige stagiaire Tiffany Ras is inmiddels afgestuurd aan het MBO en is begonnen met een studie op de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heeft ze een contract bij EventsIT om tijdens evenementen support te leveren. Ook stellen we graag Hester Bakker aan u voor. Zij heeft de afgelopen zomer het accreditatiemanagement voor het EYOF en de zwemevenementen uitgevoerd en u gaat haar zeker vaker zien.

Wij houden u op de hoogte!

Sportieve groet van het EventsIT team,
Els, Patrick, Arno, Jeroen, Tiffany, Rob, Thera, Rodney en Hester.

Like EventsIT en Scoorjeticket nu ook op Facebook!
Volg ons op Twitter! http://twitter.com/eventsit
Voor meer informatie belt u met EventsIT: 010 - 2449624 of mail ons op info@eventsit.nl.
web: www.eventsit.nl