als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 09  
16 april 2013  
 

Beste relatie,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u graag over het laatste nieuws en de ontwikkelingen van EventsIT. Ook kijken wij met u vooruit naar de start van het sportseizoen en de evenementen waaraan wij meewerken. Tot slot stellen wij graag onze nieuwe medewerkers voor: Floris Nooter en Tiffany Ras. U kunt natuurlijk contact met ons opnemen als u in één van onze diensten bent geïnteresseerd.

Het EventsIT team

 
     
     
  Ticketing voor sportbonden en –verenigingen

In de vorige nieuwsbrief schreven wij over ons Ticketing aanbod, speciaal voor sportbonden en -verenigingen. Inmiddels zijn wij een lange termijn samenwerking aangegaan met de:

  • Nederlandse Volleybal Bond, waaronder de World League waarvoor de Nederlandse Heren zich eind september 2012 hebben gekwalificeerd;
  • Nederlands Handbal Verbond, waaronder de WK Play-Offs Dames Nederland – Rusland in het Topsportcentrum Rotterdam;
  • Nederlandse Basketbal Bond, waaronder de Bekerfinale Heren en Dames;
  • Koninklijke Nederlandse Cricket Bond, waarvoor wij alle YB40- wedstrijden verzorgen. Ook de One Day Interland tegen Zuid Afrika, één van de beste cricketlanden ter wereld, staat op ons programma. Hiervoor is veel buitenlandse belangstelling.
  • Badminton Nederland, waaronder de Yonex Dutch Open in oktober;
  • Nederlandse Tafel Tennis Bond, waaronder het NK tafeltennis;
  • Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond, waarvoor wij naast de Davis Cup wedstrijden vorig jaar ook in december de kaartverkoop voor de Masters hebben verzorgd Het was een geslaagde week met spannende wedstrijden, wij kijken dan ook uit naar de Davis Cup en Tennis Masters 2013.

Een hele lijst die wij graag nog uit willen breiden! Wij zien uit naar een mooie samenwerking met deze bonden en verenigingen. Hebt u interesse in het bijwonen van een van bovenstaande evenementen, neem dan contact met ons op of bezoek de website van het evenement!

 
     
     
  Voorbereiding sportevenementen

Naast de kaartverkoop voor diverse evenementen is EventsIT hard bezig met het de voorbereiding van het komende zomerseizoen. Zo verzorgen wij de kaartverkoop voor het World Port Tournament dat in juli in het Neptunus stadion in Rotterdam plaats vindt; het EK Boulderen in augustus in Eindhoven; en de accreditatie en kaartverkoop voor het EK Boksen van 17 tot 19 jaar in augustus in het Topsportcentrum Rotterdam.

Ook voor het Concours Hippique International Officiel regelen we de kaartverkoop, accreditatie en ICT. Deze alweer 65ste editie van het CHIO Rotterdam vindt plaats van 19 t/m 23 juni 2013. Dat betekent weer vijf dagen lang hippische topsport in het Kralingse Bos met een volledig programma dressuur-, spring- en showrubrieken.

Ook is EventsIT verheugd haar Accreditatie- en ICT-diensten te mogen verlenen aan het EYOF, dat dit jaar in Utrecht plaatsvindt. Dit European Youth Olympic Festival is een tweejaarlijks sportevenement voor jonge sporters uit heel Europa en een voorproefje op de echte Olympische Spelen.

De Europese Masters Zwemmen Kampioenschappen worden begin september in Eindhoven georganiseerd. Zwemmers uit heel Europa strijden in diverse programma's voor mannen en vrouwen, in vier disciplines: Zwemmen, Synchroonzwemmen, Schoonspringen en Open Water Zwemmen. Naast accreditatie regelt EventsIT ook de registratie en het cashless betaalsysteem van deze kampioenschappen.

 
     
     
  EventsIT als totaaloplossing

U kunt voor alle ICT-gerelateerde diensten bij EventsIT terecht. Het hele informatiemanagement van uw evenement kunnen wij regelen door ons paperless event project. Hieronder vallen live uitzendingen, een cashless betaalsysteem, social media advies en de inzet van mobiele applicaties. Voor het laatste hebben wij kennis van diverse oplossingen als What’s on, App machine en Mobile roadie.

 
     
     
  Tot slot

Graag maken wij van deze nieuwsbrief gebruik om onze nieuwe collega Floris Nooter voor te stellen. Floris is professional op het gebied van evenementen en heeft een IT netwerkbeheer achtergrond. Deze unieke combinatie kan Floris perfect toepassen in zijn werkzaamheden voor EventsIT: het technisch productmanagement en de ICT-support.

Ook versterkt Tiffany Ras sinds februari 2013 het EventsIT team. Zij zit op de plek van Rowan Renten, die eind januari haar stage bij EventsIT met succes heeft afgerond. Tiffany volgt de studie International Event Management Studies op het Albeda College te Rotterdam en haar stage bij EventsIT is afrondend voor haar opleiding. Naast een onderzoek naar het gebruik van social media zal Tiffany bovenal veel ervaring opdoen op het gebied van Event Management. U zult haar nog wel tegenkomen op bovenstaande evenementen!

Wij houden u op de hoogte!

Sportieve groet van het EventsIT team,
Els, Patrick, Floris, Arno, Jeroen, Thera, Rob en Tiffany.

Like EventsIT nu ook op Facebook!
Volg ons op Twitter! http://twitter.com/eventsit
Voor meer informatie belt u met EventsIT: 010 - 2449624 of mail ons op info@eventsit.nl.
web: www.eventsit.nl