als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 04  
14 december 2010  
 

Beste relatie,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u graag over onze nieuwe Ticketing dienst. Ook blikken wij terug op het afgelopen jaar. Wij wensen u fijne Kerstdagen en een succesvol 2011!

Namens EventsIT, Els van de Kar en Rob Venema

 
     
     
  EventsIT Ticketing

EventsIT is recent in de wereld van ticketing gestapt en dan in het bijzonder ticketing gericht op sportevenementen. Een sportevenement is tijdelijk van aard en krijgt maar één kans succesvol te zijn. Een vlekkeloos verlopende kaartverkoop is daarbij een belangrijke factor voor succes.

Sportevenementen zijn vaak meerdaagse evenementen met verschillende kaartsoorten en vragen om adequate service, ook buiten kantooruren. Diverse sportbonden hebben al geruime tijd hun behoefte aan een ticketdienst die voldoet aan deze eisen geuit en nu kunnen we ze optimaal bedienen.
Samen met RotterdamSportPartner (RSP) heeft EventsIT op 30 oktober jl. met succes een ticketing pilot verzorgd voor de Heren Handbal EK Kwalificatiewedstrijd Nederland-Tsjechië. In 2011 gaan we de EventsIT Ticketing dienst inzetten bij sportevenementen.

Het ticket systeem
EventsIT heeft de totaaloplossing voor ticketing op sportevenementen ontwikkeld samen met applicatie provider Activetickets en betaalplatform leverancier Ogone, beide ervaren partners.

Voor de evenementen organisator is EventsIT hét aanspreekpunt om alle ICT te regelen: voor het ICT projectmanagement, hardware, software, verbindingen en nu dus ook de totale ticketdienst.
Kijk voor meer informatie op onze ticketingpagina op de website.

 
     
     
  MEP

Onze Mobile Event Portal (MEP) is met groot succes ingezet bij diverse evenementen en projecten. Sportevenementen zoals de Tour de France, het WK Zwemmen voor Gehandicapten en het EK Zwemmen Korte Baan hielden bezoekers via de MEP eenvoudig up to date over het evenement met al zijn ins en outs; het programma, de wijzigingen, de bereikbaarheid en natuurlijk de laatste nieuwtjes.
Voor Sculpture International Rotterdam is een MEP ontwikkeld met de locaties, foto’s en informatie van een groot aantal beelden in Rotterdam. Aan de hand hiervan kan de bezoeker een wandeling langs de beelden van Sculpture International Rotterdam maken. Ook wordt de MEP binnenkort ingezet voor het 50-jarige bestaan van de Universiteit Twente.

 
     
     
  Terugblik 2010

Afgelopen jaar heeft EventsIT mooie evenementen kunnen ondersteunen met haar ICT-diensten, waaronder het WK Kunstrijden Junioren, CHIO Rotterdam, Breda Hippique, EK Zwemmen Korte Baan, WK Zwemmen gehandicapten, The HollandBelgiumBid en het Grand Départ Rotterdam. Hieronder de terugblik!

Sportieve Kerstgroet van het EventsIT team!
Rob, Els, Arno en Thera

Volg ons op Twitter! http://twitter.com/eventsit
Voor meer informatie belt u met EventsIT: 010 - 2449624 of mail ons op info@eventsit.nl.
web: www.eventsit.nl