als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 03  
10 juni 2010  
 

Beste relatie,

Met onze nieuwsbrieven informeren wij u graag over het laatste nieuws van EventsIT. In deze nieuwsbrief geven wij u een overzicht van een aantal toonaangevende sportevenementen waaraan wij onze bijdragen leveren. Daarnaast vindt u een berichtje over het samen met Rotterdam Topsport ontwikkelde handboek ‘ICT voor evenementen’. Neem gerust contact met ons op als u in dit handboek bent geinteresseerd.

Namens EventsIT, Els van de Kar en Rob Venema

 
     
     
  Grand Départ Rotterdam 2010

Het startsein van de Tour de France wordt dit jaar in Rotterdam gegeven en EventsIT is hierbij! Van 1 tot en met 4 juli vinden er allerlei activiteiten rondom de Tour de France plaats met als hoogtepunt het Grand Départ, midden op de Erasmusbrug. Op dit moment zijn we druk met de voorbereidingen voor het perscentrum. Hierin werken we nauw samen met Rotterdam Topsport, Ahoy en Orange Telecom.

 

 
     
     
  WK Zwemmen voor gehandicapten

Van 15 tot en met 21 augustus 2010 vindt het WK Zwemmen voor gehandicapten plaats in Eindhoven. EventsIT leidt alle ICT in goede banen voor dit geweldige evenement. Ook ons accreditatiesysteem en de Mobile Event Portal worden ingezet.

 
     
     
  Breda Hippique

EventsIT verzorgt weer de ICT infrastructuur van Breda Hippique, een van de meest toonaangevende evenementen voor de mensport in Nederland. De editie 2009 van Breda Hippique was in alle opzichten een groot succes. Inmiddels wordt alweer hard gewerkt aan de editie 2010 van Breda Hippique, opnieuw met topsport in de vier disciplines en zelfs met een wereldkampioenschap voor Aangepaste Sport Mennen.

 
     
     
  CHIO Rotterdam

CHIO vindt dit jaar voor de 62e maal plaats in het Kralingse Bos in Rotterdam. Naast de allerbeste spring- en dressuurpaarden, ruiters en amazones ter wereld is er een breed aanbod van shows, demonstraties en entertainment. EventsIT adviseert de organisatie over het e-ticketing systeem en levert on-site support.

 
     
     
  Experts van Oranje

EventsIT verzorgt het accreditatieproces voor Experts van Oranje, een feestelijk evenement in het kader van de wedstrijden Nederland-Japan en Kameroen-Nederland. Tijdens deze groepswedstrijden zal de Kuip in Rotterdam een plek zijn waar ruim 30.000 voetbalfans zullen samenkomen om de wedstrijden op groot scherm te volgen. Voor en na de wedstrijden zijn er feestelijke optredens van onder andere Jan Smit, Lee Towers, Gordon en vele anderen.

 
     
     
  Bidbook WK2018/2022

EventsIT heeft het hoofdstuk ICT van het Bidbook voor het WK voetbal 2018/2022 ontwikkeld. Hiervoor hebben we regelmatig overlegd met het Ministerie van Economische Zaken en Telecom & ICT bedrijven in België en Nederland om alle relevante informatie zoals de breedbandplannen te inventariseren. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de tekst en illustraties. Het Bidbook is 14 mei overhandigd aan de FIFA! Voor meer informatie kunt u terecht op www.thebid.org.

 
     
     
  Rotterdam Topsport

EventsIT is er trots op te kunnen melden per 1 januari 2010 business partner te zijn geworden van Rotterdam Topsport. Wij gaan ICT optimaal organiseren bij de vele mooie sportevenementen in Rotterdam. Als eerste stap in de samenwerking ontwikkelt EventsIT het handboek ‘ICT voor evenementen’, waarmee Rotterdam Topsport snel en efficiënt de impact van ICT voor een evenement in beeld heeft. Wij informeren u graag verder over het handboek.

 
     
     
  EventsIT groeit!

Per 1 april 2010 versterkt Thera Huijsmans het EventsIT team. Thera zal zich bezighouden met de administratie, communicatie en overige werkzaamheden. Arno Bakker is nu fulltime in vaste dienst en onze man voor accreditatie en support tijdens evenementen.

 
     
     
 

Sportieve groet!
Team EventsIT

 

Voor meer informatie belt u met EventsIT: 010 - 2449624 of mail ons op info@eventsit.nl.
web: www.eventsit.nl