als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 02  
8 juni 2009  
 

Beste relatie EventsIT,

Hierbij nodigen we u uit om onze vernieuwde website te bezoeken op www.eventsit.nl.

Ook kunt u ons live treffen op zaterdag 13 juni bij 'Het Nederlands congres voor Sportbestuurders 2009'. We kunnen u dan bijpraten over de door ons ontwikkelde event applicaties en deze voor u demonstreren.

Verder kunt u in deze nieuwsbrief lezen waar EventsIT deze eerste helft van 2009 mee bezig is.

Hebt u vragen: bel of mail ons!  Els van de Kar en Rob Venema.
 
     
     
  Your World Summer Events

Rotterdam is in 2009 de Europese jongerenhoofdstad. In de zomer vinden vijf weken lang de Your World Summer Events plaats. EventsIT heeft voor deze events de zeer gebruikersvriendelijke Mobile Event Portal ingezet. Met deze dienst is het voor content managers zeer makkelijk het laatste nieuws in te voeren. Voor festival bezoekers van TMF Awards festival, North Sea Around Town, Metropolis, Wednesday Night Skate, Zomercarnaval, Dance Parade, YOUR STREETS en YOUR MUSIC  met internet op hun mobiel is de mobiele dienst direct te gebruiken;  zonder lastige downloads.  Bij de Summer Events zetten we ook Bluetooth zuilen in zodat gebruikers direct het webadres van de sites krijgen. En met Rotterdam Draadloos kunnen de sites via wifi zonder kosten worden geraadpleegd!

De eerste versie van de Mobile Event Portal (MEP) is door EventsIT samen met studenten van de Hogeschool Leiden ontwikkeld in het Free Discovery project. De MEP is daarna door EventsIT verder ontwikkeld en de marktrijpe versie is nu tegen een zeer aantrekkelijk tarief in te zetten. Zie: mep.pdf

 

 
     
     
  Volleybal toernooien

Dit jaar wordt het accreditatie systeem van EventsIT ingezet bij alle grote evenementen van de NeVoBo.
De aftrap was tijdens het succesvolle Europese Kampioenschap onder 19 jaar voor zowel mannen als vrouwen. Vervolgens is het systeem ingezet tijdens tijdens de bekerfinales dames en heren tijdens het paasweekeinde in het topsportcentrum van Almere. Ook de komende volleybal toernooien zal het accreditatie systeem ingezet worden.
Voor informatie over ons accreditatie systeem zie acm.pdf.

 
     
     
  WK Judo 2009

Aankomende zomer is het Wereld Kampienschap  Judo in Ahoy in Rotterdam. EventsIT verzorgt hiervoor de coördinatie van de ICT voorzieningen. Wij werken hierbij samen met de Judo bond Nederland en het ict team van Ahoy. Ook voor dit WK wordt het accreditatiesysteem van EventsIT ingezet.

 
     
     
  Kantoorautomatisering voor WK2018 voetbal & WK2010 Zwemmen organisatie

In Eindhoven zijn twee evenement organisaties van start gegaan: een voor het organiseren van het WK Zwemmen Gehandicapten 2010 en een voor het opstellen van het bidbook voor de WK 2018 voetbal. Voor beide organisaties verzorgt EventsIT de kantoor automatisering. Hierbij maken we gebruik van hosted diensten van onze partner Argweb. Voor event organisaties is dit over het algemeen goedkoper dan een eigen server aan te schaffen en te onderhouden. EventsIT zorgt ervoor dat de medewerkers van deze organisaties de hard- en software hebben voor e-mailen en het uitvoeren van alle kantooractiviteiten met een centrale plaats waar de bestanden staan.

 
     
     
  Overig

Naast de bovengenoemde projecten houden wij ons in de sportwereld bezig met het in goede banen lijden van de ticketing voor het CHIO in Rotterdam en een deel van de accreditatie voor het EK Triathlon in Holten.

In de cultuursector verzorgen we ook dit jaar weer samen met Stichting Beeldrecensies de webcast voor Poetry International. Voor onze zeer scherpe tarieven voor webcasting zie: webcasting.pdf.

 
     
     
 

Voor meer informatie belt u met EventsIT: 010 - 2449624 of mail ons op info@eventsit.nl.
web: www.eventsit.nl

Bezoek ook onze stand op het Nederlands Congres voor Sportbestuurders