als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier.
EventsIT Nieuwsbrief 01  
8 oktober 2008  
 

Beste relatie,

Met onze nieuwsbrieven informeren wij u graag over het laatste nieuws van EventsIT. Deze eerste nieuwsbrief staat in het teken van de oplevering van ons nieuwe kantoor en de uitbreiding van ons team. Hebt u vragen: bel of mail ons! Els van de Kar en Rob Venema.

 
     
     
  Verhuizing

Vanaf 1 september 2008 opereert EventsIT vanuit het hart van de AV, film en ICT Campus ďDe SchiecentraleĒ te Rotterdam. Een fantastische nieuwe locatie van waaruit wij u nog beter van dienst kunnen zijn.


Wijzigt u onze adresgegevens? Deze zijn:

EventsIT
Schiehavenkade 74;
NL- 3024 EZ Rotterdam
P.O. Box 400
NL - 3000 AK  Rotterdam

T: 010 2449624
F: 010 2449482

mail: info@eventsit.nl

 
     
     
  Accreditation Manager (ACM)

EventsIT investeert veel tijd in innovatieve oplossingen met als uitgangspunt de toepasbaarheid voor evenementen.
Zo is recent de dienst ďAccreditation ManagerĒ succesvol gelanceerd tijdens het EK Zwemmen 2008 in Eindhoven (maart 2008). Snel, efficiŽnt en voordelig uw accreditatieproces inrichten.
De implementatie van deze ACM dienst was onderdeel van een totaal project waarin we de complete coŲrdinatie en realisatie van ICT verzorgden.

 
     
     
  Poetry International Webstream

Tijdens het 39ste Poetry International Festival hebben we Stichting Beeldrecensies ondersteund bij het verzorgen van een live stream vanaf het festival vanuit De Rotterdamse Schouwburg. Hiervoor hebben het beschikbare netwerk onderzocht en waar nodig ge-upgrade. Verder hebben we de benodigde hardware geleverd alsmede de stream engineer. Met succes hebben we tenslotte live beeld, spraak en vertaling synchroon uitgezonden.

 
     
     
  Onze nieuwe medewerker Arno Bakker in BraziliŽ en Chili

Arno is expert in het managen van het accreditatieproces tijdens grote evenementen. Hij heeft ervaring opgedaan bij toonaangevende evenementen en werkt sinds kort voor EventsIT. Momenteel is hij voor WK zaalvoetbal in BraziliŽ (Oktober 2008) en in november zal hij assisteren bij het accreditatieproces bij de WK vrouwenvoetbal tot 20 jaar in Chili (November 2008).

 
     
     
  Novy Mokobombang afgestudeerd op wireless Video Monitoring Services

Op 25 september heeft Novy Mokobombang haar diploma van de masteropleiding in Telecommunication Management behaald bij de HAN University of Applied Sciences (Hogeschool Arnhem en Nijmegen). Haar afstudeeropdracht heeft zij bij EventsIT uitgevoerd. Het project betrof het ontwerp van een wireless Video Monitoring Service (wiVMS) voor de evenementenmarkt. Het voordeel van het systeem is dat het zeer kostenefficiŽnt is omdat het zowel voor security als voor commerciŽle toepassingen ingezet kan worden.

 
     
     
 

Voor meer informatie belt u met EventsIT: 010 - 2449624 of mail ons op info@eventsit.nl .

web: www.eventsit.nl