check

Mobieltjes, portofoons, kassa’s, pinautomaten

Per evenement kan er behoefte zijn aan van alles en nog wat dat met ICT te maken heeft. Wij regelen het voor u!

check

Media voorzieningen

Als geen ander kunnen we u adviseren over de inrichting van tribunedesks voor RTV en schrijvende pers, media centers, fotografenposities en mixed zones. Voor het snel inrichten van media centers leveren we ook mediakoven aan.

check

ICT support

EventsIT is gespecialiseerd in het maken van heldere afspraken voor support en onderhoud aangepast op het karakter van een evenement. EventsIT biedt zowel support op locatie als stand-by support.

check

ICT projectmanagement

EventsIT staat garant voor een professionele invulling van de ICT om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Wij doen dit door professioneel advies en projectmanagement. Hierbij bewaken we de planning en het budget.

check
[/vc_column_inner]

WIFI voorzieningen

Wij promoten paperless events en door de vele smartphones en tablets op evenementen is ook dit mogelijk. Afhankelijk van de beschikbare bandbreedte en budget zetten we zo optimaal mogelijk WIFI in.

check

Netwerken

Wij leggen voor u gescheiden netwerken aan voor organisatie, media en publiek. Gemanaged met behulp van routers, firewalls en switches.

 

 

Een goede voorbereiding legt de basis voor uw succes. Wij stemmen al uw wensen en eisen in detail met u af om te komen tot inzicht in zowel de technische, organisatorische als financiële haalbaarheid. Waar nodig worden op locatie opnames verricht. Het resultaat is een gedegen ontwerp inclusief budget dat uiteindelijk wordt vertaald naar de praktijk in een goed doordacht draaiboek.

Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van de ICT-voorzieningen voor o.a. tijdelijke kantoren, tribunes voor pers en RTVposities, TV-compounds, perscentra, internetcafés en alle overige ruimtes. De voorzieningen strekken zich uit van het leveren van tijdelijke computers en telefoontoestellen tot en met het realiseren van internationale glasvezelverbindingen.

  • Professioneel
  • Alle ICT zaken ‘over de schutting’
  • Budget en planning bewaking